Tupplurbloggen

Tupplurbloggen

Om bloggen

Spel och genrekultur, vardagsjox, estradpoesi och annat vitalt.

Högst en månad till nu

Spel och tidningsbudandePosted by Daniel Bernhoff Sun, January 10, 2010 07:00:37
Jag har just sagt upp mig. Skriftligen; jag promenerade till postlådan i mörkret före gryningen för att brevet skulle hinna med söndagstömningen.

Det här är stort för mig. Tidningsutdelande i distrikt 1431 har varit ett av de mest definierande inslagen i mitt liv de senaste fem och ett halvt åren. Det har betalat brödfödan och gett mig tid för egna projekt, och därtill mer motion än jag någonsin hade skaffat på min fritid. Och samtidigt har det varit begränsande eftersom jag behövt vara vaken på nätterna och sova antingen på kvällarna eller, oftast, på dagarna. Fredagkvällar har alltid övergått i lördagstidningsutdelande. Dagtida engagemang har krävt lång planering, dygnsrytmsomställningar och ofta spenderandet av semesterdagar.

Sammanfattningsvis ändå ett bra jobb för en kämpande konstnärssjäl. Det kan hända att jag återvänder. Närmast är det dagjobb som speldesigner på Planeto som gäller. Jag räknar med att hinna med en redig del konstnärskämpande i vilket fall. Det här blir ett spännande år.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Rickard Berghorn Thu, August 26, 2010 14:26:37

Gott, det vore intressant att få veta vad som hänt sedan :-) Själv har jag alltid föredragit sådana självständiga och fysiska arbeten, just för att lämna hjärnan fri åt Stora Kreativa Tankar. Men tidningsutdelning kan nog bli för mycket i längden.

Jag emigrerade i december till Thailand för att leva bra, enkelt och billigt medan jag pluggar på distans, och har nu fått en sambo med dotter på köpet.

Posted by Lisa Sun, January 10, 2010 11:19:00

Tjoho! Grattis! Helt sant - det här blir ett mycket spännande år.